Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

lauantai 13. helmikuuta 2016

Moninkertainen orgasmi

Olimme viikonloppuna bileissä missä puhe kääntyi seksuaalisuuteen ja orgasmin saavuttamiseen. Eräs naispuolisista vieraista kertoi ejakuloineensa elämänsä ensimmäisen kerran. Toiset naiset olivat ihmeissään ja onnittelivat ensikertalaista. Muut myös kertoivat, että ensimmäisen kerran jälkeen squirttaaminen on helpompaa ja helpottuu entisestään. Itse koin ejakulaation vasta muutama vuosi sitten ja toki roiskiminen helpottuu, mutta ei sitä naisten kertomusten tapaan satu joka kerta.

Squirttauksen väitetään olevan joillakin naisilla esiintyvä orgasmin muoto, jossa erittäin voimakas kiihottuminen aiheuttaa nesteen purkautumisen ulkoisista sukupuolielimistä - Skenen rauhasesta. Osa naisista ei koe squirttaamista kertaakaan elämänsä aikana ja siksi siitä liikkuukin niin paljon huhuja ja myyttejä. Syytä naisen ejakulaatiolle ei tiedetä – eihän sillä ole mitään tekemistä esim. lisääntymisessä.

Jos kiinnostus ejakulaatioon heräsi, kannattaa ensin opetella saamaan orgasmi. Sitten kun orgasmi on hallussa niin roiskiminen saattaa tapahtua helpostikin. Naisen täytyy kuitenkin olla erittäin kiihottunut ja täydellisen rentoutunut. Rentoutuminen on kaikista tärkeintä. Ejakuloinnissa sillä kumppanilla on myös iso rooli - kumppanin pitää osata painella oikeista napeista. (Ohjeita squittaukseen löytyy linkistä).

No, miksi sitten kirjoitan jälleen roiskimisesta. On mielenkiintoista seurata keskustelua naisten ejakulaatiosta ja siitä hämmennyksestä mitä se herättää niin naisissa kuin miehissäkin. Itsekin olin hyvin epäileväinen moista taitoa kohtaan, mutta epäilykset väistyivät ensimmäisen roiskimiskerran jälkeen - huima kokemus näin vanhallakin iällä!

Toinen syy roiskimisesta kirjoittamiseen löytyy artikkelista, jossa puhutaan moninkertaisen orgasmin saavuttamisesta. Artikkelissa väitetään, etteivät puolet naisista ole koskaan kokeneet moninkertaista orgasmia. No, tämäkin on tullut itselleni pikkuhiljaa tutuksi viimeisten vuosien aikana. Kuten jokainen tietää, on naisen helpompi saada peräkkäisiä orgasmeja kuin miehen - ihan jo fysiologisten ominaisuuksien pohjalta. Nainen palautuu orgasmista lähes heti. Voiko moniorgasmisuutta sitten harjoitella? Artikkelin mukaan voi. Artikkelissa on listattu kahdeksan kohtaa, joita noudattamalla usean hekumahuipun saavuttaminen on mahdollista - lähes kaikille.

Ensimmäiseksi jokaisen naisen tulee uskoa itseensä ja mahdollisuuksiinsa saada monta orgasmia peräjälkeen. Pitää paikkansa. Jos uskaltaa antautua tilanteen vietäväksi, ei estele, ei lähde jarruttelemaan sen ensimmäisen orgasmin (joka itselläni tulee usein klitorista stimuloimalla) jälkeen, on moniorgasmisuus enemmän kuin mahdollista. Tilanteesta nauttiminen ja tilanteessa läsnäoleminen luovat otollisen tilan moninkertaiselle orgasmille.

Kuten squirttaamisessa, pätee muidenkin orgasmien saavuttamiseen samat säännöt. Rauhallinen ilmapiiri ja mielen avaaminen seksille luovat otollisen ilmapiirin orgasmin saavuttamiseen. Mitä enemmän olen läsnä, mitä paremmin pystyn työntämään arjen huolet ja murheet sivuun tai mitä vähemmän mietin sitä miltä näytän, sen parempaa seksiä ja sen parempia orgasmeja saan. Näin se vaan menee - kaikessa yksinkertaisuudessaankin.

Artikkelissa neuvotaan hyväilemään kehon eri kohtia ja aloittamaan seksin harrastaminen suuseksillä. Hyväileminen on erittäin tärkeää - mitä enemmän kiihotun, sen valmiimpi olen vastaanottamaan tai saamaan orgasmeja. Suuseksi on hyvä keino lämmitellä, mutta itselleni ei kuitenkaan pakollinen. Artikkelin neljäs kohta liittyy suuseksiin. Ohjeistuksen mukaan kiihotus-peruutus menetelmän käyttäminen lisää moninkertaisen orgasmin saantia. Otan vastaan ensimmäinen orgasmin ja muutaman hetken päästä aloitetaan uudelleen. Toimii myös klitoriksen ja g-pisteen kanssa.

Seuraavaksi kannattaakin kokeilla g-pisteen ärsyttämistä. Itselläni orgasmien sarja on taattu, jos puolisoni on aloittanut klitoriksesta ja huipun saavuttamisen jälkeen ärsyttänyt g-pistettäni joko sormin tai yhdynnässä. Orgasmin tulevat lähes itsestään. Tähän liittyy myös klitoriksen ja emättimen yhtäaikainen kiihottaminen. Parhaat orgasmit tulevat melkeinpä silloin, kun olen mieheni päällä, jolloin hänen peniksensä stimuloi klitoristani ja g-pistettäni. Toinen loistava asento tähän hommaan on kylkiasento, josta olen jo maininnut aikeisemmin.

Mikäli haluaa moninkertaisen orgasmin, ei pidä unohtaa lantiopohjalihasten treenaamistakaan. vaikka kumppanilla on iso rooli oikeiden nappien löytämisessä, voi jokainen treenata seksilihakset hyvään kuntoon. Lihaksen supistaminen puolison siittimen ympärillä yhdynnän aikana lisää nautintoa – kummallekin.  

Jälleen pääsemme keskustelun ja puhumisen merkitykseen seksissä. Puolisolle tai kumppanille tulee voida kertoa mitä haluaa tai mitä tarvitsee, mikä tuntuu hyvälle ja mikä ei. Avoimin mielin kohti moninkertaisen orgasmin saavuttamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti