Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Nuole, ime, kiusaa

Suuseksi, oraaliseksi, suihinotto - osa normaalia seksielämää vai harvinaista herkkua? Keskustelupalstoilla annetaan erilaisia vinkkejä siitä kuinka antaa naiselle täydellistä suuseksiä tai kuinka tehdä naisesta suuseksin mestari. Mikä on sitten todellisuus? Voiko suuseksin saloja hallita tai onko suuseksi niin mahtavaa, kuin palstoilla annetaan ymmärtää? Lyhyesti ja ytimekkäästi - voi ja on!

Suuseksillä on pitkä historia. Ihmiset ovat miettineet suhdettaan suuseksiin jo tuhansia vuosia, ja aikakaudesta ja kulttuurista riippuen se on ollut joko sallittua tai kiellettyä. Historian valossa voidaankin pohtia, onko suuseksillä jokin biologinen tarkoitus.
Oaklandin yliopiston tutkijat ovat ehdottaneet suuseksin olevan menetelmä tunnistaa partnerin uskollisuus. Jos nainen on ollut uskoton, mies haistaa tai maistaa vieraan sperman antaessaan naiselle suuseksiä. Hypoteesi ei saanut vahvistusta, sillä miehet antoivat naisille suuseksiä innokkaammin, jos he kokivat kilpailua toisten miesten taholta. Toisaalta jos naiset kokivat joutuvansa kilpailemaan miehestään toisten naisten kanssa, sitä vähemmän intoa heillä oli antaa poikaystävälleen suuseksiä.

Suuseksin osalta meitä naisia on kahta koulukuntaa. Niitä, jotka inhoavat suuseksiä ja niitä, jotka sitä rakastavat. Miehet puolestaan tuntuvat laitanaan olevan niitä, jotka ovat suuseksistä vain yhtä mieltä - kyllä kiitos!

Suuseksistä puhuttaessa tulee muistaa, ettei suuseksi ole pelkästään suorittamista. Kyse on aina myös sen vastaanottamisen kokemisesta. Jotkut kokevat suuseksin hyvinkin vastenmielisenä asiana, kun taas toisille suuseksin antaminen ja saaminen ovat osa arkista seksiä. Jotkut naiset esimerkiksi kokevat suuseksin inhottavana, koska miehen penis ei vaan mahdu heidän suuhunsa ja näin ollen suihinotto aiheuttaa oksennusrefleksin. Toinen epämiellyttävyyden huipentuma liittyy hajuihin ja makuihin. Kyllähän siitä nautinto on kaukana, jos kumppanin alakerran tuoksu aiheuttaa vastenmielisyyttä. Joillekin myös karvoitus saattaa olla kynnyskysymys lähteä suuseksiä harrastamaan - joitakin karvoitus häiritsee, joitakin ei. No, entäs sitten sperman nieleminen? Edelleen puolesta ja vastaan (itse kuulun ensimmäiseen joukkoon) eli täytyykö homma hoitaa loppuun saakka ja täytyykö tuotos nielaista? Toisille tämäkin asia voi olla suuseksiä estävä tekijä. Onko siis pakko alistua suihinotolle tai -annolle? No, ei tietenkään ole.

Suuseksi voi olla monelle mysteeri ja mieltymyksiä on yhtä monenlaista kuin naisia ja miehiäkin.
Itse pidän suuseksistä kovasti - antamisesta ja saamisesta. Toki aika ja paikka vaikuttaa oman nautinnon saavuttamiseen eli itse kaipaan sitä rauhassa tekemistä ja rentoutumista. Mistä sitten naisena pidän? Esileikistä, koskettelusta ja virittäytymisestä tunnelmaan. Kun puolisoni siirtyy nuolemishommiin, olen jo valmiiksi kiihottunut ja mukana nauttimassa siitä mitä toinen alakerrassa puuhailee. Suuseksiin kuuluu myös isona osana sormettaminen. En koe miehen epäonnistuvan suuseksin antamisessa, jos samalla käyttää sormiaan tai leluja apuna - ei kai kenenkään niska loputtomiin kestä.

Entäs sitten suihinotto? Kokemukseeni vedoten, väitän miesten virittäytyvän suihinottoon helpommin - ajalla ja paikalla ei ole niin suurta väliä. Itse olen ottanut suihin puolisoltani mm. autossa parkkipaikalla ja liikkeellä ollessa - liikenneturvallisuuden kannalta ei ehkä se paras vaihtoehto, mutta siinä tilanteessa ainoa mahdollisuus. Esileikillä on tärkeä rooli myös suuseksin antamisessa, eihän se ole vain naisten etuoikeus vaan lisäähän se miehenkin nautintoa. Suuseksin antamisesta tulee myös nauttia - nautinnon tuottaminen puolisolle on kuitenkin iso osa myös omaa nautintoa. Nuolemisen, imemisen ja käsien käytön yhdistäminen tuntuu toimivan - kiveksiä unohtamatta. No, makuja on monenlaisia ja keskustelemalla nautinnon saavuttamisesta ja suihinottoon kohdistuvista toiveista päästään jo pitkälle.

Suuseksiä kannattaa harrastaa myös orgasmin vuoksi. Australiassa tehdyn tutkimuksen mukaan naisten mahdollisuus saada orgasmi kasvoi huomattavasti, jos he saivat rakastelun aikana kumppaniltaan suuseksiä. Jos kumppani kiihottaa naista aktin aikana myös huulillaan ja kielellään, jopa 90 prosenttia naisista saa orgasmin. Jos kyseessä on vaginaalinen yhdyntä, orgasmin todennäköisyys on vain 49 prosenttia. Miehille seksin harjoittamisen tavalla ei näyttänyt olevan yhtä suurta merkitystä, vaan he saavuttavat orgasmin suunnilleen yhtä todennäköisesti tavasta riippumatta.

Yksi monista vaihtoehdoista harrastaa suuseksiä. Nyt vain etsimään itselle sitä oikeaa tapaa...


5 kommenttia:

 1. Ootte ilmeisesti lopettaneet tän blogin kirjoittamisen, vai kuinka? Toivottavasti kaikki on hyvin!
  - Ruhtinatar -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   emme ole lopettaneet blogin kirjoittamista. Elämä vaan on ollut hieman haasteellista ja asioita on sattunut, jotka ovat hillinneet tekstien kirjaamista. Yritämme nyt ryhdistäytyä ja saada taas ajatuksia kasaan :)

   Kiva, että olet edelleen mukana.

   JVnainen

   Poista
  2. Kiva kuulla, ettette ole lyöneet hanskoja tuskiin. Ei mitää hätää ja hoppua. Hoitakaa tärkeimmät asiat ensin kuntoon. Blogi kyllä odottaa.
   Ihanaa kesää teille!
   - Ruhtinatar -

   Poista
 2. Hakuisin kuullä onko miehen kohdalle sattunut miestä jonka kanssa harrastitte suusexiä?
  Minä olen kokemut suusexin miehenkin kanssa, itse asiassa kahden miehen kaa. Molemmat ukkomiehiä.
  Toinen on hyvä kaveri ja vaimonsa kanssa meidän hyvin perhetuttuja. Vaimot eivät tiedä asiasta mitään. Harrastamme kaverin kaa silloin tällöin imuttelua vuorotellen ja myös 69 asennossa. Kummnankin vaimo ei vain halua ottaa suuhun, joten hodamme sen keskenämme. Nautitaan lujasti, ja olemme sitä mieltä, että mies ottaa parhaiten suuhun. Mies tietää miten se parasta tekee miehelle.
  Aijomme jatkaa samalla linjalla, emmekä koe olevamme homppeleita..

  VastaaPoista