Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

torstai 13. lokakuuta 2016

Sooloseksi - parisuhteen tuho vai pelastus?

Masturbaatiosta tai sooloseksistä puhutaan paljon. Milloin sooloseksi haittaa parisuhdetta, milloin sooloseksin avulla saadaan aikaiseksi parempaa parisuhdeseksiä. Sooloseksi ei vähennä haluja puolisoa kohtaan - päinvastoin. Itsetyydytys pitää seksivaihteen päällä. Kun saa säännöllisesti orgasmeja, pääsee nauttimaan seksin stressiä lievittävistä vaikutuksista elimistössään ja sen ansiosta syttyminen on helpompaa myös puolison kanssa.

Itsetyydytyksestä voi olla hyötyä niille, joiden libido on alhainen. Naisen haluttomuus johtuukin useammin matalista testosteronitasoista kuin liiasta masturboinnista. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että mahdollisuus saada parempaa parisuhdeseksiä on suurempi, kunhan ensin itse tietää, mistä itse pitää. Ja tähän auttaa siis itsetyydytys. Kun tietää mistä syttyy, tiedon voi välittää myös kumppanille - ja seurauksena on entistä tyydyttävämpää seksiä. Itselläni tiedon välittäminen puolisolleni tuntui haastavalta, mutta voin sanoa sen kannattaneen! Kun tuntee itsensä, taidot seksissä kumppanin kanssa paranevat eli itsetyydytyksessä saadut orgasmit ovat seksuaalisen nautinnon alku ja juuri. Mitä enemmän masturboit, sitä paremmin tunnet omat halusi ja tiedät mistä pidät. Orgasmit puolestaan alentavat verenpainetta ja lievittävät kipuja.

Vaikka itsetyydytys ei olekaan mikään seksin korvike, se voi toimia suhteessa halujen tasapainottajana – ja tuoda parin seksielämään yhden elementin lisää. Itsetyydytys ei ole yhdynnän korvike vaan tärkeä mielihyvän lähde. Aktiivisenkin seksielämän lisäksi on hyvä säilyttää kosketus omaan kehoon. Sooloseksi lisää myös yhteistä onnea - omaa seksielämää voi siis parantaa viettämällä enemmän aikaa yksin ja masturboimalla.

Sooloseksiin liittyy myös paljon hyviä terveysvaikutuksia. Itsetyydytys pitää huolta limakalvoista vilkastuttaessaan verenkiertoa ja lantionpohjan lihakset vahvistuvat. Itsetyydytyksen väitetään jopa auttavan välttämään kohdunsuun ja virtsateiden infektiot. Sooloseksi (kuten parisuhdeseksikin) antaa endorfiinipotkun, jolloin  endorfiinit auttavat rentoutumaan, vähentävät stressiä ja uniongelmia sekä parantaa vastustuskykyä. Itsetyydytys pitää siis kesäflunssan poissa. Parhaimmillaan itsetyydytys on osa arkipäiväistä terveyttä edistävää toimintaa! Mutta... kuinka sitten suorittaa täydellinen sooloseksirupeama? Ei huolta, tähänkin löytyy ohjeet.

Sormella lähelle klitorista -tekniikka

Tässä tekniikassa täytyy ensin nauttia tunnelmasta ja tämän jälkeen lähteä koskettelemaan. Ohjeiden mukaan sormi pitää viedä klitoriksen tuntumaan ja koskettaa. Tekniikan ideana on olla hienovarainen - ei hierontaa eikä suoraa painamista vaan kevyt kosketus, jossa sormi osuu ainoastaan pieneen osaan klitorista. Höyhenenkevyt kosketus on tärkeä. Sormea ei saa liikuttaa isolla liikkeellä vaan hyvin vähän, tärisyttämällä. Jotta tekniikasta saa parhaat tehot irti, liikettä pitää tehdä jopa vartin verran. maltti on valttia – tässä pääsee olemaan pitkään orgasmin partaalla.

Olennaisen ympärillä -tekniikka

Tässä tekniikassa tavoite on kiihottua huolella, jotta orgasmista tulee voimallinen. Tekniikan äärellä keskitytään muihin kehonosiin kuin klitorikseen. Ohjeen mukaan hyväile rintojasi, sisäreisiä, kyynärtaivetta tai alueita jotka omassa kehossasi ovatkaan erogeenisimpia. Kaksikymmentä minuuttia työstettyäsi, siirry asteittain kohti eroottisempia alueita, kuten nännejä. Fantasioi - se on tärkeää. Kun olet keskittynyt hyviin väreilyihin, voit siirtyä häpyalueellesi. Nyt oletkin jo niin pitkällä, että laukeat aika viitteelliselläkin kosketuksella.

Näytöstekniikka

Toimii parin kanssa ja viihdyttää kumpaakin. Ideana on näyttää puolisolle mikä sinua kiihottaa eniten. Katselija voi toimia ylimääräisenä kiihottimena. Tyyli on vapaa. Tee sitä mikä tuntuu hyvältä. Itsetyydytys kumppanin kanssa on jopa suositeltavaa, jos parisuhde on turvallinen ja hyvä.

Monet terveys- ja mielihyvävaikutukset saavuttaa mielestäni myös hyvällä parisuhdeseksillä, mutta ei kai omaan kehoon tutustuminen pahaa tee. Näytöstekniikkaa on joskus meillä kokeiltu ja toimivaksi todettu, muista ohjeista en niin tiedä - voiko sooloseksiä edes ohjeistaa? Jokainen harrastaa sooloseksiä omalla tavallaan, omia hyviksi kokemiaan tekniikoita ja välineitä apunaan käyttäen, ilman kellotusta ja ilman suorituspaineita.

Sarasvuota lainatakseni - Nyt rakkaat naiset, koittakaa herran tähden, kaiken kauniin ja pyhän nimeen, alkaa runkata enemmän.

1 kommentti:

  1. Musta tuntuu, että masturbointi (varsinkin naisten) on mediassa esillä aika paljon negatiiviseen sävyyn, nykyaikanakin. Siis nämä "seksi vähenee kun itsetyydytys lisääntyy" -tyyppiset puheenvuorot, jotka kyllä jokseenkin ärsyttävät minua. Iloisesti vaan sooloilemaan, kaikki naiset!

    VastaaPoista