Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

tiistai 27. lokakuuta 2015

Järjetön rakkaus

Mikä saa heräämään aamulla neljältä, jotta voi harrastaa seksiä pari, kolme, neljä kertaa ennen töihin lähtöä?

Mikä saa keski-ikäisen lähettämään satoja viestejä päivässä?


Mikä saa viettämään irtiotoksi arjesta tarkoitetun risteilyn hytissä?


Mikä saa kertomaan käytännössä tuntemattomalle ihmiselle enemmän itsestään kun on uskaltanut itselleenkään tunnustaa, enemmän kuin on puhunut puolisolle, jonka kanssa on perustanut perheen, saanut lapset ja elänyt yli 15 vuotta parisuhteessa?


Mikä saa kertomaan kaikki toiveet ja haaveet, tunnustamaan valheet, pettämiset ja parisuhteissa tekemät virheet sekä paljastamaan synkimmätkin salaisuutensa ihmiselle, jonka on tuntenut vasta pari viikkoa?


Järjetön rakastuminen, iän ja pitkien parisuhteiden tuoma kokemus, uusioperheen uhkakuvat ja paljastumisen pelko asettivat suhteen alulle lähtökohdat, joissa asioista oli pakko puhua. 


Puolivahingossa opimme parisuhteen tärkeimmän elementin eli keskustelun. Rakastumisen huumassa on helppo luvata mitä vain, mutta mitä sitten kun uusioperheen arki iskee, suhdetta on muutama vuosi takana, erilaisia huolia ja vastoinkäymisiä vyöryy niin lasten kuin entisten puolisoiden muodossa joka kulman takaa? Miten siinä sotkussa pidetään kipinää yllä ja harrastetaan seksiä keskimäärin kahdeksan kertaa viikossa?


Järjetön rakkaus on kokemuksena niin valtava, ettei siitä halua luopua, vaikka riskit ja uhkakuvat ovat suuret. Pelissä on paljon ja keskustelu on ainoa mahdollisuus varmistaa, että molemmat tietävät mihin ovat lähdössä ja että uuteen seikkailuun lähteminen on riskin arvoista. 


Näistä asioista päätimme kertoa omat kokemuksemme ja havaintomme - parisuhteen kiemuroista ja seksin merkityksestä parisuhteessa nelikymppisen uusioparin silmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti