Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

perjantai 30. lokakuuta 2015

Eka kerta

Luin artikkelin missä avioparit kertoivat ensimmäisestä kerrastaan. Joillakin eka kerta kesti kaksi sekunttia, toiset olivat odottaneet ekaa kertaa useamman kuukauden (jotkut  häihin saakka!) ja kolmas kieltäytyi jopa suutelusta ennen naimisiin menoa. No, jokainen tyylillään.

Jos olisin odottanut ensimmäistä kertaa naimisiin menoon saakka, olisin edelleen ilman! Onnekseni en siis kuulu tuohon kastiin. En lähde tässä nyt avaamaan sen enempää sitä ihka ensimmäistä kertaa. Siitä on jo kulunut sen verran aikaa ja eipä siitä nyt mainittavia muistoja jäänyt jälkipolville kerrottavaksi. Meidän kahden eka kerta olikin sitten jo ihan muuta kuin pienessä sievässä räpeltämistä tai pimeässä oikean osoitteen löytämistä.

Artikkelissa pohdittiin onko sillä väliä hyppääkö vällyjen väliin heti ensitapaamisen jälkeen vai vasta avioliiton satamaan purjehtiessa. Me emme eksyneet samaan sänkyyn ensitapaamisella, emmekä ensitreffeilläkään, mutta kolmen päivän päästä kyllä. Kolme pitkää päivää maltoimme odottaa, ennekuin pääsimme tutustumaan toisiimme kunnolla.

Tiesin tuon kerran tulevan sinä päivänä. Kun mieheni johdatti minut kohti makuuhuonetta ja valtaisaa sänkyä, ehdin pohtia jo monta erilaista asiaa. Osaanko, kykenenkö, näytänkö hyvältä, tulenko. Itselläni edellisestä kerrasta oli ehtinyt jo vieriä jokunen aika. Entisessä parisuhteessa seksistä ei puhuttu, ei siitä mikä tuntuu hyvälle, eikä ihmetelty seksin loppumista arkikiireisiin ja väsymykseen vedoten. Olo uuteen sänkyyn kömpiessä oli lähes yhtä epävarma, kuin silloin oikealla ekalla kerralla - paitsi silloin rohkeutta ja itsetuntoa oli haettu Liebfrauenmilchistä, nyt Fazerin sinisestä.

Mieheni katseli minua suoraan silmiin ja kyselin mistä pidän ja mikä tuntuu hyvältä. Eihän näin käyttäydytä seksiä harrastettaessa. Seksiä harrastetaan pimeässä, peiton alla ja ollaan tyytyväisiä, jos jompikumpi saa. Aivan mahtava eka kerta. Oli mahtavaa katsella miestä, joka pienestä iskämahasta huolimatta puhkui itsetunnon vallassa, eikä säikähtänyt keski-ikäisen naisen vartalon arpia ja lasten runtelemia tissejä. Seksi oli mahtavaa ekalla kerralla ja tokalla kerralla ja jokaisella kerralla sen jälkeen.

Matkan varrella seksi on vain parantunut. Olemme harrastaneet seksiä koko parisuhteemme keston aikana 957 kertaa ja känniseksi voidaan laskea yhden käden sormilla. Seksikertojen merkkaaminen kalenteriin sai alkunsa erään toisen lehden artikkelista silloin kaksi ja puoli vuotta sitten. Känniseksi taas on jäänyt, koska olemme kokeneet seksin selvin päin paljon tyydyttävämmäksi kuin pienessä viinihumalassa (tai sitten olen nukahtanut ennen kuin ollaan päästy itse asiaan).

Olimme harrastaneet seksiä viisi kertaa. Viidennen kerran jälkeen makoilimme sängyllä ja luimme lehdestä artikkelia, jonka mukaan oksitosiini saa naisen rakastumaan mieheen ja näkemään miehen jumalaisena seksiolentona - aika kiitollinen hormoni miehiä ajatellen! Artikkelissa mainittiin, että seksuaalinen kiinnostus kestää kaksi vuotta tai 400 seksikertaa. Päätimme testata väitteen todenpitävyyden. Artikkelissa myös mainittiin, että tuon 400 seksikerran saavuttaminen kestää usein juuri tuon kaksi vuotta. Kalenteria kehiin. Seksikerrat on tarkasti dokumentoituna kännykän kalenteriin ja jokaisen satasen täyttyessä heitetään yläfemmat! Ensimmäisen vuoden jälkeen kalenterissa oli numerot 457 – eikä meno ole hyytynyt.

Seksistä on tullut kaiken keskustelun ja pohdinnan jälkeen tärkeä osa parisuhdettamme. Olemme puhuneet seksistä häpeilemättä alusta saakka. Kumpikin on uskaltanut tuoda toiveensa mukanaan sänkyyn ja seksistä viestiminen pitkin päivää virittää mukavasti tunnelmaan. Mikäpä sen kiihottavampaa kuin saada mieheltä viesti kesken kiireisen työpäivän, jossa tämä sanoo haluavansa ihan vitusti. Ei tarvitse kovinkaan pitkään miettiä mitä tehdään kotiin päästyä - pannaan ja kunnolla!

Puhuminen siitä mitä haluaa, mitä orgasmin saaminen vaatii ja mitä toivoo tai mistä unelmoi, saa aikaan mukavan viretilan ja vatsanpohjan kutinan (kutinaa voi toki esiintyä alempanakin). On myös mahtava tunne tuntea itsensä seksikkääksi ja haluttavaksi virheistä huolimatta. Mieheni yksi parhaista puolista on se, kuinka hän saa minut unohtamaan epäkohdat ja kuinka tunnen olevani ainoa seksikäs nainen maailmassa. Ja ne orgasmit, joita olen oppinut saamaan - niihin jää koukkuun!

Odottaako vaiko lähteäkö ensimmäisillä treffeillä naimaan? Sen saa jokainen valita itse omien arvojensa pohjalta. Itselläni arvot pettivät jo kolmanteen päivää. Omaksi puolustuksekseni voin sanoa - päivääkään tai yhtäkään seksikertaa en ole katunut. Sivuhuomautuksena mainittakoon, ettei seksikertojen määrä ole sama kuin orgasmien määrä - se luku on jo paljon isompi! Nyt vain treenaamaan lantionpohjalihaksia superorgasmin saavuttamiseksi.

8 kommenttia:

 1. On myös meitä joille ensimmäistä kertaa tai edes treffejä ei tule koskaan. Itse olen 42-vuotias mies, poikuus tallella. En ole koskaan edes suudellut tai halannut naista. En tiedä miten tästä kuopasta pääsisi ylöspäin. Vinkkejä ja keskustelua kaipaisin.

  VastaaPoista
 2. Vinkkejä varmasti löytyy meiltä ja erityisesti lukijoiltamme. Jotta löytäisimme sinulle jotai uusia keinoja, niin kertoisitko ensin mitä kaikkea olet kokeillut? Oletko käyttänyt esim. tinderiä, tai muita netin seuranhakupalveluita? Käytkö paljon ravintolissa? Onko sinulla harrastuksia joiden yhteydessä tapaat ihmisiä? Minkä vaiheen seuranhaussa itse koet kaikista vaikeimmaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastaamisesta :) Olen ollut hyvin passiivinen seuran haun suhteen lukuunottamatta yhtä nettipalvelua. Syinä tähän on kiusaamisella tuhottu itsetunto, jännittäminen ja kaverittomuus. En ikinä uskaltaisi lähestyä naisia esim. ravintolassa. Pelkään naurunalaiseksi joutumista ja nöyryytystä. En liiku oikeastaan muualla kuin miesvaltaisella työpaikallani ja kaupassa. Muun ajan olen yksin. Eipä ihme etten tapaa naisia :)
   Mutta muutosta tähän haluan ja mietin mikä olisi sopivin ensimmäinen askel siihen.
   Hyviä puolia itsessäni ovat mielestäni ok ulkonäkö, musikaalisuus, rakkaus luontoon ja eläimiin, kiinnostus henkisyyteen ja mystiikkaan, luotettavuus ja huumorintaju.
   Poikuudestani huolimatta olen aina ollut vahvasti seksuaalinen. Siksi myös teidän blogi kiinnostaa ;) Kirjoittakaa vaan yksityiskohtaisesti seksistä, ehkä myös antaen neuvoja kokemattomille ;)

   Poista

  2. Ikävä, että olet joutunut kokemaan kiusaamista ja sen vuoksi itsetuntosi on tuhottu. Kirjoitat kuitenkin itsestäsi hyvin positiiviseen sävyyn. Luettelet ominaisuuksia, jotka varmasti ovat vahvuuksiasi ja jotka ovat tärkeitä monille naisille. Kokeile rohkeasti muitakin nettipalveluita!

   Kerroit pitäväsi mm. luonnosta ja olet musikaalinen. Oletko koskaan kokeillut kulttuuri- tai retkeilytreffejä? Pääkaupunkiseudulla (ja varmasti muillakin paikkakunnilla) järjestetään luontoretkiä, joihin osallistumalla voit löytää samanhenkistä seuraa ja keskustelun aiheita löytyy varmasti :). Kulttuuritreffeistä löytyy artikkeli Hesarista (http://www.hs.fi/kulttuuri/a1431222534615) eli etsivä löytää. Rohkeasti vain treffailemaan!

   Kiva, että olet löytänyt blogimme. Seksistä riittää kerrottavaa jatkossakin :). Jokaista jännittää se eka kerta. Olkoon se aivan ensimmäinen laatuaan tai eka kerta uuden kumppanin kanssa. Kokeilemalla, harjoittelemalla ja puhumalla asiat luonnistuvat seksissäkin. Eikä sovi unohtaa huumoria – seksi ei ole vakava asia! Monesti olemme kesken seksin nauraneet itsellemme ja toisillemme – nauru on vain lisännyt luottoa toisiimme!

   Ja muistathan, että emme ole alan ammattilaisia eli kaikki vinkit tulevat kokemuksen ja oman mietinnän kautta – myös seksiin liittyen :).

   Poista
 3. Olisi kiva kuulla, onko Anonyymi kokeillut mitään noista saamistaan neuvoista ja onko mikään tepsinyt. Onko hänen tilanteensa muuttunut? Vastauksia emme saa, ellei hän käy täällä uudestaan.
  Minäkin merkitsen nykyisin seksikertamme kalenteriin. Olemme olleet pian yhdessä 30 vuotta. Enkä todellakaan ole merkinnyt seksikertojamme ylös kaikkina näinä vuosina. Olen merkinnyt kerrat ylös ehkä viimeisen vuoden aikana nähdäkseni, minkä verran meillä on seksiä. Yleensä kertoja on ollut 4- 5 viikossa. Tällä viikolla meillä on ollut seksiä kahdesti, eikä meistä kumpikaan ole saanut yhtään orgasmia yhdessä.
  - Ruhtinatar -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, nyt jo M43 vastaa. Kirjoittelen parin naisen kanssa tällä hetkellä yhteisistä mielenkiinnon kohteista ja elämästä. Olen kai tehnyt jonkinlaisen vaikutuksen. Mutta itse en usko, että minusta olisi suhteeseen. Enkä uskaltaisi kokeilla seksiä vaikka olisi tilaisuus. Oman pään sisällä siis suuria esteitä. Häpeää, pelkoa ja jännitystä. Niin suurta, että mieluummin kärsin yksinäisyydestä.

   Poista
  2. Hienoa, että olet päässyt tutustumaan sinusta kiinnostuneisiin naisiin. Jospa jompi kumpi niistä johtaisi myös livesuhteeseen.

   Tuohon pään sisällä olevien esteiden voittamiseen tuli ajatus, mutta sitä ennen muistutus, että nämä vinkit ja ideat on puhtaasti maallikoiden kynästä ja ne perustuvat vain omiin kokemuksiin ja ajatuksiin, ei koulutukseen.

   Sinulla on tuossa monta asiaa yhtä aikaa, jotka varmasti nostavat kynnystä viedä suhde nettikeskustelua pidemmälle. Seksi kiinnostaa, mutta ei ole kokemusta. Toisaalta varmasti haluaisit kokea läheisyyttä, hellyyttä ja parisuhteen muita asioita seksin lisäksikin. Saatat jännittää kaikkia livekontakteja naisen kanssa, jolloin kynnys toteuttaa tapaaminen jonkin naisen kanssa johon olet netissä tutustunut voi nousta korkeaksi.

   Ensimmäisen seksikokemuksen saaminen voisi poistaa pahimman jännityksen. Se voisi onnistua helpommin, jos sen voisi toteuttaa ilman paineita muista tutustumiseen ja parisuhteeseen liittyvistä jännittävistä asioista.

   Oletko kokeillut löytää esim. netin välityksellä sellaista seuraa, jolle kertoisit avoimesti tilanteesi ja kertoisit hakevasi naista, joka haluaisi opastaa sinut seksin saloihin. Sellainen varmasti voisi löytyä ja tapaamista ei tarvitsisi jännittää, kun "salaisuutesi" olisi jo paljastunut ja nainen tulisi lähtökohtaisesti nimen omaan opastamaan sinua seksissä ja mahdollistamaan sen ensimmäisen kokemuksen. Uskoisin, että onnistuessaan tällainen tapaaminen tipauttaisi "ison apinan harteilta" ja madaltaisi kynnystä lähteä "oikeille treffeille".

   Jos päädyt kokeilemaan tai edes etsimään ehdotuksen mukaista seuraa, tai nettitreffailusi muulla tavoin johtaa lähemmäksi ensimmäsiä kokemuksia niin olisi kiva kuulla kokemuksistasi täällä lisää jatkossakin.

   t: JV / mies

   Poista
  3. Aika näyttää saanko rohkeutta kerättyä. Kiitän ja kumarran neuvoista ja kuulluksi tulemisesta. Elämän polkuja on monenlaisia ja kaikki ne hiovat timantin eri puolia. M43

   Poista