Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Salaisuus intohimon säilyttämiseen

Sanotaan, että intohimo parisuhteessa loppuu usein alkuhuuman jälkeen. Jotkut sanovat intohimon päättyvän puolessa, toiset kahdessa vuodessa tai että se kestää 400 ensimmäistä seksikertaa. Varmasti monella alkuinnostus tasaantuu ja valitettavan monella intohimo jää arjen jalkoihin kokonaan. Sitten on kuitenkin ne joilla se kestää läpi elämän.

Esther Perel on Belgialainen psykoterapeutti, joka on kirjoittanut useita kirjoja sekä tutkinut useiden pitkän parisuhteen intohimoisena säilyttäneen pariskunnan elämää.

Tässä yli 7 miljoonaa katselukertaa keränneessä TED -puheenvuorossaan hän paljastaa halun säilyttämisen salat. Kannattaa katsoa (puheessa on suomenkielinen tekstitys):Elätkö pitkään kestäneessä parisuhteessa?
Oletteko pystyneet säilyttämään intohimon?
Miten onnistuitte siinä?

Kerro tarinasi kommenteissa

2 kommenttia:

 1. Meidän parisuhde on kestänyt tässä kuussa 30 vuotta. Intohimoa emme ole pystyneet säilyttämään. Kaiholla muistelen seurustelumme alkuaikojen kiihkoa. Nykyisin seksimme lähtee etenemään pikemminkin päätöksestä, että nyt harrastetaan seksiä. Olisi ihanaa kokea vielä se alkuaikojen intohimo. Mutta se taitaa enää olla vain muistoissa.
  Valitettavasti ainakaan minun tabletillani ei näy suomenkielistä tekstitystä. Harmi homma, kun aihe kiinnostaa minua kovasti, mutta englanninkielentaitoni ei riitä ymmärtämään tarpeeksi.
  - Ruhtinatar -

  VastaaPoista
 2. Intoimon uudelleen löytymiseen on kyllä tuossa viedossa hyviä vinkkejä. Harmi ettei tekstitys näy. Kokeile katsoa video suoraan Ted.comista. Se löytyy täältä http://www.ted.com/talks/esther_perel_the_secret_to_desire_in_a_long_term_relationship
  Kun klikkaat viedon tuolla pyörimään, niin siinä alla oikeassa reunassa on kohta jossa lukee "Subtitles". Klikkaa sitä ja valitse avautuvasta valikosta "finnish". Tämän jälkeen käynnistä video, niin siinä pitäisi näkyö suomenkielinen tekstitys. Toivottavasti saat toimimaan.

  VastaaPoista