Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

maanantai 2. marraskuuta 2015

Arkiseksi

Pinnalla on ollut vanhempien välinen seksi – kuinka äideille ja isille jää aikaa kahdenkeskiselle ajalle ja kahdenkeskiselle hellyydelle? Paljon on myös puhuttu väsymyksestä ja arjen haasteiden uuvuttavuudesta.  Voi veljet, niitä haasteita löytyy ja paljon  - ainakin meidän perheestä. Ei tarvitse kuin astua ovesta sisään, niin johan kaatuu haastetta niskaan joka suunnasta. On pyykinpesuhaaste, ruoanlaittohaaste (neljä lasta ei millään halua syödä samaa ruokaa - eikä aina kaksi aikuistakaan), läksyhaaste, kouluhaaste, ex-puolisohaaste – näitä löytyy.  Mistä sitten repiä vielä voimia tajunnan räjäyttävälle seksille? Tai edes sille, että pysyy hereillä sänkyyn saakka?

Ei ole arki aina niin ruusuista, eivätkä asiat suju kuten Strömsössä. Eräänkin kerran suunnitelmissa on ollut harrastaa seksiä sänkyyn päästyä, mutta äidin tai isän tarve on jossakin huoneessa ollut vielä suurempi kuin kumppanin tarve läheisyydelle. Joinakin iltoina hermo on palanut ja siinä vaiheessa puolison lähentely-yritykset ovat saaneet mittarin hehkumaan punaisena – ja nyt en puhu seksimittarista vaan siitä kiukkumittarista, joka on ollut lähellä räjähtää puolison mittarin osuessa takalistoon.  Miten se kehtaakin haluta seksiä, kun koko maailma uhkaa romahtaa ja äiti on saanut osansa maailman murheista. 

Joskus sitä huomaa tuijottavansa telkkarista CSI:n sadatta uusintajaksoa, vaikka lapset olisivat huoneissaan tai maailmalla ja aikaa olisi sille kaivatulle kahdenkeskiselle hetkelle. Miksi näinä hetkinä ei osaa pysähtyä katsomaan puolisoaan silmiin, antaa hyvänyön suudelman muuttua kiihkeäksi - suudelmaksi, joka saa paikat kostumaan ja maailman ympäriltä katoamaan? Kannattaa muuten kokeilla – tämä on yksi syy miksi tallennukseen on kertynyt sarjoja ja miksi kalenteriin syntyy uusia merkintöjä.

Joskus TV:tä tuijotellessamme olemme lähteneet koskettelemaan toisiamme ihan huomaamatta. Tilanne on muuttunut tukalaksi ja toista on ollut pakko saada, vaikka lapset kotona ovatkin. Kuinka ratkaista kiusallinen tilanne? Siinäpä pulma mielikuvitukselle ratkaistavaksi – ja miten tilanne on sitten saatu ratkaistua, on vaatinut pientä kekseliäisyyttä. Joskus on tullut tarve lähteä ajelulle, toisena hetkenä suihkuun, joskus jopa metsäretkelle. Nautinto sen kun lisääntyy, kun joutuu yhdessä keksimään miten ja missä.

Neljän murkun kanssa yhteisen ajan löytäminen on joskus erittäin haastavaa. Murkut valvovat pidempään kuin kumpikaan meistä jaksaa, aamulla yksi murkuista seisoo sänkymme vieressä juuri silloin, kun olemme pääsemässä vauhtiin – pidä siinä sitten parisuhteesta huolta. No, ei auta valittaa. Meillä sitä yhteistäkin aikaa löytyy lasten ollessa toisilla vanhemmillaan.  Silloin meillä on aikaa tehdä kaikki hitaasti ja hellästi tai rajusti ja kovaa – ihan miten haluamme, missä haluamme tai milloin haluamme. Näin olemme tehneetkin!

Seksi on tärkeä osa parisuhdetta. Näin ei ole aina kohdallani ollut. Olen elänyt suhteessa, jossa seksiä harrastettiin hyvinkin satunnaisesti ja läheisyyttä jaettiin säästeliäästi. Mielestäni tämä toimi. Nyt eläessäni toisenlaisessa suhteessa, en vaihtaisi kainaloon käpertymistä, halauksia, kosketteluja tai seksiä edes isoon suklaarasiaan, irtokarkeista puhumattakaan. Seksi on parisuhteessa erittäin tärkeää, sen avulla selvitään arjen haasteista yhdessä taistellen, eteenpäin tarpoen.

Parisuhdeseksi tuo sänkyyni myös kaksi miestä. Toinen kertoo haaveistaan ja toiveistaan, kyselee ja pitää huolen, että tunnen itseni seksikkäimmäksi olennoksi maanpäällä - myös arjen harmaudessa. Seksi antaa paljon, on parasta mitä koskaan olen kokenut - ehkä lähestyvä kuoleman pelko saa keski-ikäisen antaumaan nautinnolle. Tiedä häntä, mutta seksi on - no, seksi on. Tämän pienen kuoleman jälkeen toinen mies astuu mukaan kuvioon. Miehen kainaloon käpertyessäni haluaisin keskustella niistä parisuhteen kiemuroista tai seksin saloista, joista mieheni on minulle puhunut unettavuuteen saakka. Vierestäni kuuluu vain kuorsausta, eikä se enää siitä tokene, vaikka kuinka yritän töniä. Toinen mies on saapunut. 

7 kommenttia:

 1. Hei! Tervetuloa "seksibloggaajien" joukkoon. :) Lisäsin bloginne linkin seksiblogit-listaan omassa blogissani.

  Naisen haastan myös osallistumaan juuri alkaneeseen lantionpohjalihakset kuntoon -haasteeseen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiitos myös linkityksestä. :)
   Otan lantionpohjalihakset kuntoon -haasteen vastaan hetkeäkään empimättä ja haastan kaikki blogia seuraavat naiset mukaan!

   Josko sitä vaikka kykenisi tuottamaan miehelleen superorgasmin (http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2015103020584653_lz.shtml) kabazzania, pompoiria eli lypsämistä käyttäen! Jos geishat siihen pystyvät vahvoja lantionpohjalihaksia käyttämällä, miksei mekin :)

   Poista
 2. Hei ja kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  Jään/jäämme innolla seuraamaan. Mekin elämme uusperheessä ja toteutamme ahkerasti seksuaalisuuttamme - pervolla tavalla. Antoisaa blogisyksyä teille molemmille.

  //blondi

  http://molinay.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,kiitos tsempistä!

   Uusioperheen arjessa yhteisen ajan löytäminen on välillä haastavaa ja seksin harrastaminen vaatii kekseliäisyyttä. Keinot kyllä löytyvät mielikuvitusta käyttämällä ja rajoista irti päästämällä.

   Mukavaa ja nautinnollista syksyn jatkoa!
   (Lisäsimme bloginne linkkilistaamme)

   Poista
 3. Väittäisin, että minun ydinperheessäni seksirauhan saaminen omilta lapsiltamme on vieläkin haastavampaa, kuin uusperheessä. Meillä on aina omat lapsemme kanssamme. Ei ole jokatoista viikonloppua, jolloin lapset ovat toisen vanhemman luona.
  - Ruhtinatar -

  VastaaPoista
 4. Täytyy myöntää että uusioperheen yksi etu, kaikkien haasteiden lomassa on se, että tulee myös jaksoja (vaihtelevasti parista päivästä viikkoon), kun talossa ei ole muita. Silloin toki otetaan ilo irti rauhasta. Mutta ne viikot tai usein pidemmätkin ajat kun on lapsia talo täynnä ovat liian pitkiä olla ilman seksiä. Rauhasta ei aina voi puhua ja seksin harrastaminen vaatii hiukan enemmän suunnitelmallisuutta ja hiljaisempaa toimintaa, mutta onnistuu kyllä.

  Haasteensa asettaa vielä sekin että meillä ei ole omaa huonetta. Lapsilla onneksi on, mutta me olemme siellä keskellä olohuonetta. Seksi ajoittuukin silloin iltaan, yöhön tai aikaiseen aamuun. Kello vaan soimaan pikkaisen aikaisemmin. Toki siinä joutuu pikkaisen äänenkäyttöä kontroloimaan ja kuuntelemaan käykö jossain ovi ja luottamaan siihen, että vaikka lapsen herätyskello soi yläkerrassa niin ei se sieltä heti nouse ja homman ehtii hoitamaan loppuun.

  Joskus se mahdollisuuksien rajoitteisuus lisää kiihotusta. Kun ensin työpäivän aikana lähettelee vihjailevia viestejä tai suoria ehdotuksia, illalla TV:tä katsellessa koskettelee toista sieltä täältä ja vaihtaa muutaman kiihkeän suudelman silloin kun kukaan ei näe, niin nukkumaanmenoa odottaa aika kuumana. Siihen sitten hidas, hiljaa tehty pidättelevä rakastelu aiheuttaa helposti nopean ja räjähtävän orgasmin - molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on monta lasta. On alakoululaisia ja teini kotona. Isoimmat asuu jo omillaan. Lapsilla on omat huoneet ja meillä on oma makkari. Makkarin ovessa ei ole lukkoa ja muutamia kertoja joku lapsista on meidät yllättänytkin. Nykyisin meillä on sääntö, että kun makkariin ovi on kiinni, saa sisään tulla vain, jos on 112- asiaa, eli tarvetta ambulanssille, poliisille tai palokunnalle. Hyvin lapset ovat tämän sisäistäneet. Jos on joku muu tärkeä asia, huutavat oven läpi.
   T. Ruhtinatar

   Poista