Seuraa blogiamme

SEURAA BLOGIAMME:
sekä Blogit.fi, Blogipolku.fi ja Bloglovin.com -palveluissa.

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Huone 105

Arjesta irrottautuminen tekee hyvää (todellakin!) – myös seksielämälle. Tieteellisesti on todistettu, että hotellin sängyssä peuhaaminen saa aivoissa aikaan erilaisia kemiallisia reaktioita kuin tuttu ja turvallinen sänky kotona. Seksin harrastaminen hotellihuoneessa lisää dopamiinin tuotantoa, jolla on merkittävä rooli kiihottumisessa. Tiesin! Lomalla on aina rennompaa, ei ole kotitöitä tai kiukuttelevia teinejä odottamassa omine huoline ja murheineen.

Ensimmäisen yhteisen lomamme vietimme ystävän mökillä. Keskustelimme pitkälle yöhön viinipullon äärellä - elämästä, parisuhteesta ja tietenkin seksistä. Jälkeenpäin mietittynä tuo loma vahvisti yhteenkuuluvuutta – henkisesti sekä fyysisesti. Tuon viikon aikana harrastimme seksiä 21 kertaa (ennätys viikko!). Toki suhde oli tuore ja kiihkeä, mutta toistemme tuntemaan opettelu hitsasi meitä yhteen - kaikilla tavoin.Yhteenkuuluvuuden tunteen avulla selvittiin (ja selvitään edelleen) vaikeista hetkistä ja päivistä, jotka mieluummin jättäisi elämättä.

Viikkoon mahtui monenlaista seksiä, monenlaisissa paikoissa. Viikon aikana myös toiveet seksin saralla tuli puhuttua. Keskustelimme kokemuksistamme - kokemuksia sitomisesta, leluista, anaaliseksistä ja jopa kolmen kimpasta. Kaikesta oli helppo puhua – luottamus toiseen vahvistui (toki 21 seksikerrallakin oli osuutta asiaan).

Jokainen yhteinen lomamme on ollut erittäin nautinnollinen. Ollessamme risteilyllä, sinnittelimme toisen illan ravintolassa - toisena iltana jäimme hyttiin nauttimaan toisistamme. Toisen haluaminen ja himoitseminen voi olla huumaavaa. Tietty sana tai tietty katse riittää – tietää tasan tarkkaan mitä toinen ajattelee ja mihin ajatukset johtavat. Tämä tunne vain voimistuu lomalla, maailma ulkopuolella katoaa - on vain me.

Laivamatkalla palasimme kolmen kimppa-aiheeseen. Itselläni kolmen kimpasta on kokemusta opiskeluajoilta. Seurustelin tuolloin ensimmäisen pitkä-aikaisen poikaystäväni kanssa, mutta ihastuin opiskelukaveriini – tyttöön. Kävimme yhdessä juhlimassa ja erään illan päätteeksi löysimme itsemme samasta sängystä – minä, poikaystäväni ja opiskelukaverini. Kokemus oli enemmän viinanhöyryistä räpeltämistä, kuin nautinnollista seksiä – kokemus kuitenkin.

Mitkään kokemukset tai aikaisemmat seikkailut eivät ole vähentäneet halua toisiamme kohtaan. Toki pettämisestä parisuhteessa saimme pitkän keskustelun aikaiseksi, varsinkin kun näkemyksemme ovat eronneet toisistaan. Aiheesta olemme kyenneet keskustelemaan hyvässä hengessä (myönnetään - joskus riidellessä saatan palata aiheeseen) ja toistemme näkemyksiä kunnioittaen.

Aiemmin ajattelin pettämistä olevan vain toisen kanssa sänkyyn eksyminen. Toinen meistä on pettänyt ex-puolisoaan muutaman kerran menemällä sänkyyn suhteen ulkopuolisen ihmisen kanssa. Kyse on ollut puhtaasti seksistä - halusta kokeilla omaa vetovoimaa, kykyä kalastaa. Toinen meistä on ihastunut (tai tuntenut mielenkiintoa) muihin ihmisiin ja tämä on saattanut johtaa mm. suutelemiseen toisen kanssa, muttei sen pidemmälle.

Kumpi on sitten enemmän pettämistä tai kumman voi antaa vielä anteeksi? Fyysisyys vai henkisyys? Puhtaan seksikokemuksen hakeminen vai tunteet toista ihmistä kohtaan? En pitänyt pientä suutelua ravintolan nurkassa kovinkaan pahana, mutta kyllähän se tunne tuntuu ikävälle. Seksi voi olla suoritus, mutta tunne on tunne. Lomilla tulee siis pohdittua asioita laidasta laitaan - asioita, jotka on hyvä käsitellä, eikä jättää luulon varaan.

Mutta palataan vielä hotellihuoneen dopamiinihöyryihin. Onhan se mahtavaa pakata kassi perjantai-iltana, ajaa kymmenen kilometrin päähän, ottaa keskustasta huone, leikkiä turistia kotikaupungissa - tutkiskella toisen vartaloa, kiihottua ja naida aamuun saakka hotellin kingsize vuoteessa.

3 kommenttia:

 1. Pitääkin varata yhteinen viikonloppu. Kiitos muistutuksesta! Meillä on yhden yön lahjakortti ja lastenvahtikin on sovittuna. Pettämis- aihe ja sen pohdinta kiinnostaa minua enemmänkin. Pettäminen on käyty läpi omassa pitkässä parisuhteessani.
  - Ruhtinatar -

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä :-) Ja kiitos vinkistä. Laitetaan aiheesta lisää pohdintaa ja tällä kertaa miehen näkökulmasta.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen postaus. :)
  Toivon, ettei minun tarvitse kokea pettämistä henkisellä tai fyysisellä tasolla. Joku rinnakkaissuhde tuntuisi tietysti pahemmalta kuin joku yksittäinen pano hetken panetuksessa. En nyt ihan pienestä kuitenkaan suhdetta nurkkaan heittäisi, joten jos molemmat siihen ovat aidosti valmiita, niin ensisijainen vaihtoehto olisi yrittää käsitellä asia. Vaikeaahan luottamus olisi saada takaisin, mutta ei kai mahdotonta sentään.

  Olen itse ollut pienesti ihastunut toiseen suhteeni aikana. Mutta en tietysti vienyt asiaa mitenkään eteenpäin eikä se meidän suhteeseen siis vaikuttanut. Tai oikeastaan se kanavoitui niin, että minulla oli enemmän seksihaluja, joita toteutin tietysti siis ihan oman mieheni kanssa. :)

  Tästä pitäisikin itse joskus kirjoittaa...

  VastaaPoista